Om klubben

Bislett Volley er en volleyballklubb i Oslo som sesongen 2018/19 har seks aktive lag: to herrelag (i 2.- og 3.divisjon), fire damelag (2.- 5.divisjon) samt et nybegynnerlag for ungdom (11-15 år). Klubben vektlegger et godt sosialt miljø og spillerne våre har svært variert bakgrunn og alder.

De fleste av lagene er på utkikk etter nye spillere til sesongen 18/19. Ta derfor kontakt hvis du er interessert i å spille med oss! (se under beskrivelse av lagene for mer informasjon om dette)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Historisk bakgrunn:

Klubben ble startet under navnet Bislett Ballklubb (BBK) i 1981 av medlemmer i Vestre Aker Frikirke som ligger sentralt på Bislett – derav navnet. I begynnelsen hadde BBK og kirken et nært forhold, men dette tok etterhvert slutt og klubben er nå en “vanlig” volleyballklubb med et godt sosialt miljø med internasjonalt tilsnitt. Det var fotballgruppen i BBK som var den dominerende i starten, men senere tok volleyballen mer og mer over og klubben driver i dag kun med volleyball.

I 2012 slo klubben seg sammen med volleyballklubben Myrer IL fra Kjelsås og tok navnet Bislett Volley i forbindelse med sammenslåingen.

fra klubbens sommeravslutning på Fornebustranda:

sommeravslutning Fornebu1

Styret

Styreleder
Vera Garberg
Epost: garberg[@]hotmail.com
Tlf: 977 159 70

Nestleder:
Marte Stølsnes

Styremedlemmer:
Markus Stige
Helle Hiorth-Schøyen
Mikael Falkhaugen Husby

Varamedlemmer:
Geir Solli og Tarjei Svanes Madland

Kontakt oss på følgende adresse: styret [@] bislett.net